Angels Solà

Angels Solà va iniciar la seva carrera professional després de completar els estudis de llicenciatura en dret a la Universitat de Barcelona.

Abans d’introduir-se de ple en la professió lletrada, va estar treballant un any en un procuradoratge, fet que li va permetre conèixer els secrets de les oficines judicials i el seu funcionament intern.

Posteriorment va treballar en un prestigiós bufet d’advocats de Barcelona, la qual cosa li va permetre adquirir uns coneixements sòlids tant en assumptes laborals, com a civils, col·laborant al mateix temps amb altres despatxos professionals. El 1995, amb dos socis més, va crear un despatx professional, el qual la va portar a prestar serveis a Sant Boi de Llobregat, localitat on actualment continua exercint. Va ser en aquest despatx on va conèixer a la seva companya i sòcia Mónica Ruiz España. Des de llavors els seus camins professionals es van unir fins que l’any 2000, van constituir SOLÀ & RUIZ ABOGADOS.

 

De la seva feina cal destacar qualitats com ara la seva honestedat, franquesa i temprança, que són trets característics tant en la seva vida personal com professional. Viu la seva professió amb passió i il·lusió, gaudint de l'estudi i cerca de solucions a qualsevol assumpte que se li pugui plantejar. Honestedat, franquesa i temprança són trets que la defineixen en la seva vida professional i personal.
Mónica Ruiz
sòcia